ló és lovas

Ezen az oldalon igyekszem a lovas, a lovaglás témákat körbejárni.

Tippeket szeretnék adni a lovagolni vágyóknak, hogy mely lovardák és lovasiskolák nyújtanak lehetőséget a tanulásra.

Ha a lovasterápia iránt érdeklődik valaki, akkor is hasznos információkat szerezhet azokról a helyekről, ahol foglalkoznak a hippoterápiával.

Linkblog

lovak, lovaglás

Ló, lovas, lovaglás, lovak, lovastábor, lovastúra, lovarda, lovardák, eladó lovak, eladó ló, lovas képek, lófajták, lovas rendezvények, lovasprogramok, lovas hírek, díjugratás, díjlovaglás, western, lovasterápia, bértartás

Friss topikok

Archívum

5 plusz 1 érv a bérlovaglás mellett

2007.10.15. 00:38 | lovasinfo | 2 komment

Címkék: lovas lovaglás nyereg kengyel patkolás lovarda bérlovaglás

  • Nem kell pénzt áldoznod a ló megvásárlására!
  • Nem kell körbeutaznod az országot, ha szeretnél egy jó lovat találni.
  • Nem kell beszerezned azokat a felszereléseket (nyereg, kengyel, kötőfék stb.), amelyek a lovaglás elengedhetetlen kellékei.
  • Nyogodtan utazgathatsz és nem kell azzal foglalkoznod, hogy vajon mi történik a lovaddal.
  • A ló fenntartási költségei nem terhelnek! Nem kell takarmányoznod, patkoltatnod, állatorvoshoz vinned kedvencedet.
+
  • Akkor lovagolhatsz, amikor csak akarsz, mert mindig találsz megfelelő lovardát vagy lovasiskolát.
Ettől függetlenül azért ha megengedheted magadnak, akkor vegyél magadnak egy lovat, mert igazi barátot nyersz vele...

A bejegyzés trackback címe:

https://lovas.blog.hu/api/trackback/id/tr10196424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donofrio 2007.10.15. 06:37:38

Így van.Elvégre lovas nemzet vagyunk!Holnap veszek is egyet,és az erkélyen fogom tartani,a hajléktalan meg gyorsabban fog haladni kukáról-kukára!

szőke néni :-) 2007.12.01. 20:06:41

Én azt gondolom, hogy a humorhoz vannak megfelelő blogok!!! Ha pedig lovagoltál már, és a rabjává váltál, akkor is kell elég sok pénz ehhez a sporthoz!! Nem egyszerű feladat jó lovardát találni, és hozzá jó lovat! Na és ne felejtsük ki, a megfelelő oktatást sem! Sajnos, én csak olyan helyen jártam, ahol felültetnek a lóra, futószáraztak fél órát, vagy ammenyit fizettél.. és utána jön a következő "tanuló"! De így hogy tanuljak meg, lovat nyergelni, etetni, pucolni... stb! A ló szeretetét, és a vele való bánásmódot (a láb, pálca, és zabla használaton kívül!) hol tanítják?????? Hát ez hiányzik nekem a bérlovaglásból! Na meg, ha az anyagiakat nézzük, ha én randszeresen el szeretnék járni lovagolni, (hetente 2-3x egy órát) az kb havonta 30-40 ezer forintomba kerülne! Ebbből máshol eltartják a lovamat, persze ott is vannak többlet kiadások.. de ez akkor sem reális!!! Gyermekkoromban, sajnos nem engedhettük meg, hogy lovagolni járjak -pedig akkoriba '93-'95 csak 300,- Ft volt egy óra... anyukám azt mondta: "inkább fussál lányom, az ingyen van" hát ez a helyzet... :-(
süti beállítások módosítása